La gironina Iflex factura 14 milions d'euros el 2023

La companyia especialista en impressió en gravat al buit per a embalatge flexible amb seu a Ullà va augmentar un 2% les seves vendes

Pere Puig, CEO de la companyia.

Pere Puig, CEO de la companyia. / Iflex

Redacció

Iflex Flexible Packaging, companyia especialista en impressió en gravat al buit per a embalatge flexible amb seu a Ullà, va facturar durant el 2023 fins a 14 milions d'euros, un 2% més que en el conjunt de l'exercici 2022.

Segons expliquen des de la firma, aquesta evolució positiva ha estat possible gràcies a una millora "important" del marge d'explotació. La firma va aconseguir un resultat d'explotació d'1,9 milions d'euros el 2023, un 6% superior al registrat l'exercici anterior.

A més l'EBITDA de les operacions continuades es va situar en 1,7 milions d'euros. El Deute Financer Net Corporatiu es va tancar en 3,6 milions d'euros davant els 4,8 milions al tancament del 2022.

La companyia va sortir a cotitzar al BME Growth a un preu de 2,02 euros el 30 de novembre del 2023. Amb aquesta incorporació al mercat, l'empresa fundada el 1986 preveu avançar en el seu pla de creixement estratègic tant nacional com internacional, així com desenvolupar nous productes basats en la sostenibilitat.

En aquest sentit, Iflex Flexible Packaging segueix immers en els seus desenvolupaments en R+D per a nous materials sostenibles i finançar-ne el creixement, que passa per incrementar el volum de negoci provinent de les exportacions.