Segueix-nos a les xarxes socials:

Stuani (Middlesbrough) és una altra opció per reforçar l'atac

El punta uruguaià va marcar 4 gols a la Premier la temporada passada

Stuani (Middlesbrough) és una altra opció per reforçar l'atac

Christian Stuani és una altra de les opcions que té sobre la taula Quique Cárcel per reforçar l'atac del Girona. A l'espera de tancar l'arribada de Caicedo, que jugaria a Montilivi cedit per l'Espanyol si s'aconsegueix un pacte satisfactori entre totes les parts, un dels noms que més agrada a la direcció esportiva és el d'aquest punta uruguaià de 30 anys que ara actua al Middlesbrough anglès però que s'havia donat a conèixer a la lliga espanyola gràcies al seu pas per l'Albacete, el Llevant, el Racing i, sobretot l'Espanyol, on va romandre-hi entre 2012 i 2015. Vestint de blanc-i-blau va acabar fent 29 gols en tres temporades i això li va obrir la porta a la selecció (va ser mundialista el 2014) i va fer el salt a Anglaterra.

La temporada passada el Middlesbrough va perdre la categoria a la Premier i haurà de tornar a la Championship. De moment Stuani, que té contracte fins al 2019, està fent la pretemporada amb l'equip anglès (dissabte va marcar un gol en la victòria contra el Chesterfield que tancava una estada a Portugal), però la possibilitat de tornar a la màxima categoria espanyola podria ser molt temptadora. El Girona ja ha contactat amb el Middlesbrough aquest estiu perquè d'allà en va aconseguir els serveis del central Bernardo Espinosa, pagant-ne un traspàs. Amb la confirmació que Sandaza se'n va cedit a Qatar, Pablo Machín es queda sense cap davanter a la plantilla en aquests primers dies de pretemporada. Stuani seria un element que s'adaptaria molt bé a les seves necessitats.

La temporada passada, a la Premier, Stuani va marcar quatre gols, més un altre a la FA Cup. Dos cursos enrere, a la Championship, on va aconseguir l'ascens a la màxima categoria, n'havia assolit set. La temporada 2014/15, l'última a l'Espanyol, va rendir a molt bon nivell, anotant 12 gols a la lliga i tres a la Copa, convertit en l'autèntic referent ofensiu de l'equip que dirigia Sergio González. La campanya 2009/10, amb l'Albacete, es va enfrontar al Girona en el partit de la segona volta, al Carlos Belmonte (a Montilivi no estava convocat). Era la penúltima jornada, i la derrota per 3-0 condemnava l'equip que entrenava Narcís Julià a jugar-se la permanència en la darrera jornada amb el Múrcia, en aquella tarda del penal de Kiko Ratón.

Després de l'ascens a Primera, molts noms de possibles fitxatges s'han relacionat amb el Girona. Per a la davantera el primer que va sonar va ser el de l'exblaugrana Bojan (Stoke). El darrer havia sigut el de l'espanyolista Felipe Caicedo, una operació que podria haver-se complicat en les darreres hores per la manca d'entesa a l'hora de fixar la clàusula de compra a final de temporada. Stuani és a la llista de davanters que agraden a Quique Cárcel, tot i que per veure'l a Montilivi caldrà negociar amb el seu actual club i que ell pressioni perquè el deixin sortir.

Prem per veure més contingut per a tu