Aquest aliment antiinflamatori que pots afegir al cafè allarga l'esperança de vida

És un aliment antiinflamatori que et pot ajudar a viure durant més anys

Aquest aliment antiinflamatori que pots afegir al cafè allarga l'esperança de vida

Aquest aliment antiinflamatori que pots afegir al cafè allarga l'esperança de vida / CC0

Tot i que és tradició prendre el cafè amb llet de vaca, és cada vegada més popular fer servir altres tipus de llet a l'hora de consumir aquesta beguda energètica. La llet de civada, d'ametlla o de soja són les més utilitzades, però durant els darrers anys també s'ha utilitzat llet de coco, que a més és un aliment amb propietats antiinflamatòries amb nombrosos beneficis per a l'organisme.

Sabies que beure llet de coco pot allargar la teva esperança de vida per ser una excel·lent font de nutrients essencials per al cos?

Quins són els beneficis de la llet de coco

  1. Nutrients essencials: La llet de coco és rica en vitamines i minerals, com el ferro, magnesi, fòsfor, potassi, zinc i vitamines del grup B, cosa que la converteix en una beguda nutritiva.
  2. Àcids grassos saludables: Conté àcids grassos de cadena mitjana (AGCM), que es metabolitzen de manera diferent d'altres greixos i s'utilitzen com a font d'energia en lloc d'emmagatzemar-se al cos. Aquests àcids grassos poden tenir efectes beneficiosos per a la salut cardiovascular i el metabolisme.
  3. Propietats antiinflamatòries: La llet de coco conté àcid làuric, un àcid gras amb propietats antiinflamatòries i antimicrobianes que poden ajudar a combatre infeccions i reduir la inflamació al cos.
  4. Font d'antioxidants: Els antioxidants presents a la llet de coco poden ajudar a protegir les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures, cosa que pot contribuir a la prevenció de malalties cròniques i a l'envelliment prematur.

Aquests són tan sols alguns dels beneficis que aporta beure llet de coco amb el cafè, per la qual cosa suma't a aquesta moda i guanya uns quants anys més de vida.