El comitè d'empresa de Nestlé a Girona convoca una vaga per desbloquejar el conveni

Serà de dues hores a l’inici de cada torn del proper 14 de maig a la planta de l’empresa a Girona

La plantilla de Nestlé Girona concentrada davant la fàbrica de Girona per reclamar desbloquejar la negociació del conveni

La plantilla de Nestlé Girona concentrada davant la fàbrica de Girona per reclamar desbloquejar la negociació del conveni / Ariadna Reche/ACN

EFE

EFE

El comitè d’empresa de la fàbrica de Nestlé a Girona ha convocat vaga de dues hores a l’inici de cada torn del proper 14 de maig per exigir el desbloqueig de la negociació del conveni col·lectiu.

Segons informa la secció sindical de CCOO, la reivindicació principal de la plantilla és una millora de la proposta econòmica que planteja l’empresa per evitar la pèrdua de poder adquisitiu durant la vigència del conveni.

La gestió del calendari actual, les festes nadalenques, les dietes o el plus d’absentisme són altres dels assumptes que són sobre la taula.

El secretari general de la secció sindical intercentres de CCOO i un delegat de la fàbrica de Girona es desplaçaran aquest dimecres que ve a Madrid per reunir-se amb la direcció de l’empresa i buscar un acord que desencalli el conflicte. Les aturades del 14 de maig aniran acompanyades de concentracions davant de les portes principals de la planta.