X
Política de Privacitat i cookies

Fem servir "cookies" pròpies i de tercers per elaborar informació estadística i mostrar-li continguts, serveis i publicitat personalitzada a través de l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més informació i canvi de configuració.

L'escola Prats de la Carrera de Palafugell és finalista dels Mobile Learning Awards

Un projecte de l'alumnat de primer curs d'ESO vol contribuir a millorar la qualitat de vida

La presentació del projecte «Ei, et penja un fil»
25.02.2019 | 17:56 | Educació

Alumnes de primer curs d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell han quedat finalistes als Mobile Learning Awards amb el projecte «Ei, et penja un fil».

Aquests guardons, organitzats pel Departament d'Educació, la Mobile World Capital i l'entitat MSchools, s'entregaran el dijous 28 de febrer, amb l'objectiu de reconèixer els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l'ús de la tecnologia mòbil en l'educació. A més d'aquest centre de Palafrugell, hi ha dos finalistes més, un de l'institut de la Roca del Vallès i un altre de l'institut Jaume Huget de Valls.

Un salt en el temps de 50 anys

El projecte «Ei, et penja un fil», que ja havien realitzat el curs passat els joves que ara cursen segon d'ESO, consisteix en dissenyar una peça de roba a partir de la pregunta «Com ens vestirem d'aquí a 50 anys?» i tenint en compte dues premises: cal incorporar tecnologia wearable i aspectes d'ecologia, sostenibilitat i equitat.

Rellotges i braçalets que regulen l'exposició al sol, jaquetes amb localitzadors per a infants, sabates esportives per a diabètics, roba que controla la freqüència i el batec cardíac... són alguns del ginys fets pels alumnes. Segons han destacat des del centre, el projecte vol conscienciar l'alumnat de la necessitat que les noves generacions esdevinguin generadores d'idees, continguts i plantejaments per millorar la qualitat de vida i fer una societat més justa.

Educació

L'ONCE proposa dissenyar espais d'esbarjo inclusius

El concurs escolar té 1.499 alumnes i 21 docents participants gironins, de disset centres educatius

L'escola Prats de la Carrera de Palafugell és finalista dels Mobile Learning Awards

Un projecte de l´alumnat de primer curs d´ESO vol contribuir a millorar la qualitat de vida

Més del 90% dels alumnes gironins que estudien cicles formatius de fabricació mecànica troben feina

Més de la meitat dels estudiants d´ensenyaments professionals a la demarcació accedeixen al mercat laboral

Gami... Què? Gamificació!

Article d´un mestre, pedagog, col·laborador de l´ICE Josep Pallach i del MRP de Girona i professor associat a la UdG, publicat al suplement L´Aula

La Fundació Amancio Ortega beca quatre gironines per estudiar als EUA o el Canadà

Són alumnes de l´institut escola de Lloret, del Ramon Muntaner de Figueres i de Les Alzines i La Salle de Girona

Un projecte ajuda a reduir un 70% el malbaratament alimentari a l'escola

El programa pedagògic «Pesa i pensa» vol conscienciar l´alumnat sobre el consum d´aliments. La inicitiva s´aplica en el menjador de trenta-un centres i aquest curs s´implantarà en cases de colònies