Necrològiques del 2 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

DOLORS TERRADELLAS GENOVER

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Badosa Terradellas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

SALVADOR FONT PONS

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Lourdes Dilmé Bosch. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al Tanatori de Banyoles.

BLANES

CARME CASALS FRANCH

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Àngel Torres Sanuy. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CANET D’ADRI

CARME RUBIROLA ESTEBA «La mossa de Can Caballé»

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Lluís Rigat Buixasa. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Canet d’Adri.

CASTELL-PLATJA D’ARO

JOSÉ MATEO RUIZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Silvard. Residia a Castell-Platja d’Aro.

CELRÀ

SALVADOR VIDAL CORNELLÀ

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Font Frou. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

GIRONA

FRANCISCA CARMONA GARCÍA

Ha mort als 97 anys. Era viuda de Torcuato Fernández Pedrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

PILAR LÓPEZ PÉREZ

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Antonio Mora Mora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SEBASTIÁN VELA ROSA

Ha mort als 71 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

FERNANDO SÁNCHEZ LARA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Eugenia Hidalgo Pérez. Residia a Lloret de Mar.

OLOT

XAVIER CASANOVAS AMARGANT

Ha mort als 76 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFOLLS

ROSARIO GUTIÉRREZ SEGURA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Luis Ramírez Manchón. Residia a Palafolls. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

PALAFRUGELL

ALEX GARCIA RUIZ

Ha mort als 46 anys. Era solter i residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Tanatori de Palafrugell.

PALAU SAVERDERA

SALVADOR SOLER ALABAU

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Prats. Residia a Palau Saverdera. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la Parròquia de Palau Saverdera.

SALT

JOAN EXPÓSITO HERNÁNDEZ

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Neus Castañé Isern. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CLARA TURÓN VIÑAS

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Batllori Oller i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

VILOBÍ D’ONYAR

RAMON BALL-LLOSERA POL

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Castillo Garcia i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint